Maarten Rijkenbarg Award

De prijs werd op 20 oktober voor het eerst uitgereikt in de Dumoulin-kazerne in Soesterberg. Dit is een prijs die bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van het  integriteitsbesef binnen het Ministerie van Defensie. Generaal-majoor Oppelaar, commandant NLDA, reikte de Award uit aan Irina Tziamali.
Met haar KMA-scriptie en masterscriptie heeft Irina oude patronen op het gebied van gender en krijgsmacht ter discussie gesteld om de organisatie verder te helpen op het gebied van diversiteit, inclusie en integriteit. De prijs is een blijk van waardering van het Ministerie van Defensie.
Oppelaar beschreef Irina als een voorbeeld voor velen, binnen en buiten de krijgsmacht. "Irina heeft morele moed getoond, wat staat voor durven staan ​​voor wat jij denkt dat juist is en daarnaar handelen. Veel waardering voor je vasthoudendheid om te blijven doen waar je in gelooft en te staan ​​voor wat voor jou belangrijk is. Hiermee heb je een bijdrage geleverd aan de sociale veiligheid, professionele houding en integriteit binnen en buiten Defensie".


Jan Gmelich Meijling Prijs

Met haar onderzoek naar ‘Gendergerelateerde normbeelden op de KMA’ heeft tweede luitenant Irina Tziamali de Jan Gmelich Meijling (JGM) scriptieprijs gewonnen. Haar onderzoek is van belang bij het verbeteren van de inzet en vernieuwing binnen de eigen organisatie en heeft veel actuele maatschappelijke meerwaarde in het publieke domein. Daarmee liet zij de sterke concurrentie achter zich. Aan de prijs is voor de winnaar een cheque van € 2500 verbonden.


Hein Sabelis Prijs

Elk jaar beloont de decaan van de FMW de beste bachelorscriptie met de Hein Sabelis scriptieprijs. De winnaar van de scriptieprijs werd bekend gemaakt tijdens de diploma-uitreiking op 23 juli. Irina Tziamali (MBW) kreeg een eervolle vermelding met haar scriptie “De KMA raad ik mijn toekomstige dochter niet eens aan”. In haar scriptie onderzocht Tziamali de invloed van gendergerelateerde normbeelden op de alledaagse informele vorming bij cadetten op de KMA.